Mate.bike reparatie en service

Voordelige reparaties aan Mate vouwfietsen

Met goed onderhoud aan je Mate kan deze elektrische fatbike jaren mee. Maar mocht je toch problemen hebben, dan is het fijn om te weten dat Fatdaddy deze fiets volledig voor je kan onderhouden. Dit doen wij in onze fysieke winkels, door professionele servicemonteurs. 

Boek je Mate onderhoud direct in onze agenda


FAQ over Mate reparaties

Jazeker! Het maakt niet uit waar of van wie je jouw Mate hebt gekocht, wij onderhouden deze allemaal in een van onze winkels.

Het begint met een berichtje, dit kan via de website (op deze pagina) of via WhatsApp of een van onze sociale media. We gaan dan direct voor je aan de slag en proberen een prijsopgave te maken. 

Daarna kom je de fiets naar een van onze winkels brengen, we nemen je reparatie nog een keer op (het kan zijn dat sinds de aanmelding en daadwerkelijke reparatie iets veranderd is), noteren allen in ons systeem en maken foto’s. 

Daarna gaan we vaak direct voor je aan de slag. Mochten we tussentijd vragen hebben dan nemen we direct contact met je op. Je krijgt een bericht wanneer je reparatie klaar is. 

De meeste onderdelen die wij gebruiken verkopen we ook los in onze webshop. Kan je het onderdeel wat je zoekt niet vinden stuur ons dan een berichtje, we gaan direct voor je zoeken en hebben deze vaak met een paar dagen binnen. 

Alle Mate elektrische fietsen zijn in Nederland legaal. Maar dit is niet het geval wanneer deze zijn uitgerst met een gashendel of motor met meer dan 250W. Twijfel je of jouw Mate legaal is in Nederland? Kom dan langs in een van onze winkels en we vertellen het je direct! 

Reparatie / onderhoudPrijsBenodigde onderdelenOpmerking
Servicecheck€69Periodieke controle ebike
Binnenband vervangen€69 (voor) / €89 (achter)Bekijk alle bandenInclusief materiaal
Buitenband vervangen€120Inclusief materiaal
Binnen+buitenband vervangen€185Inclusief materiaal
Remblokken vervangen
(voor of achter)
€59Inclusief materiaal
Remmen afstellen
(per rem)
€39Inclusief materiaal
Hydraulische remmen afstellen/bleeding€54Inclusief materiaal, per kant
Ketting/derailleur afstellen€39Inclusief materiaal
Ketting vervangen €85Exclusief materiaal
Overige werkzaamheden€69 per uurExclusief materiaal