De huurder tekent voor:

Minimale leeftijd
De minimale leeftijd om de bij Fatdaddy te huren 16 jaar, in alle gevallen zal ons team controleren of de huurder in staat is om het product te gebruiken.

Verkeersregels
Door ondertekening van het contract verklaart de huurder dat hij weet hoe hij het product moet besturen, dat hij niet onder invloed is van alcohol of verdovende middelen en dat hij de nationale verkeersregels respecteert. Tevens neemt hij de verantwoordelijkheid op zich voor het betalen van alle boetes die door de politie worden uitgeschreven als gevolg van verkeersovertredingen of gebruik van het gehuurde object.

Borgsom
De klant laat bij Fatdaddy een borgsom achter die per creditcard of bankoverschrijving betaald kan worden. Nadat het gehuurde artikel correct is ingeleverd, stort Fatdaddy de borg terug op de afgeschreven bank- of creditcard van de huurder. Het proces van teruggave van de borg kan in sommige uitzonderlijke gevallen 3 weken duren en is niet in handen van Fatdaddy. De borgsom is afhankelijk van het gehuurde object.

Annuleren
Na het boeken van je product kan je geen restitutie krijgen over het betaalde bedrag. Je kan de datums tot 48 uur van tevoren kosteloos verplaatsen.

Schade, diefstal of kwijtraken
Schade, diefstal of het kwijtraken van het gehuurde artikel dient betaald te worden volgens de afkoopsom (aankoopbedrag – 10% – betaald bedrag voor huren = afkoopsom). Het aankoopbedrag is te zien in onze webshop.

Ophalen
Afhalen van gehuurd object kan vanaf 0930 en moet uiterlijk dezelfde dag om 1800 worden ingeleverd.

Teruggave
Tenzij anders overeengekomen en gedocumenteerd via mail, gaat de huurder akkoord met het inleveren in de drop&go locaties van Fatdaddy. Overtreding van deze regel leidt tot een boete van 150 euro per dag.
Te laat terugbrengen: vertraging bij het terugbrengen van het gehuurde artikel resulteert in extra huururen. Als het gehuurde artikel in beslag wordt genomen als gevolg van nalatigheid, schuld of overtreding van de plaatselijke verkeersregels door de huurder (inclusief parkeerovertredingen), moet de huurder een boete betalen ter dekking van de administratieve en operationele kosten die worden gemaakt voor het terughalen van artikel, afgezien van de kosten van het incident. Er wordt geen geld terugbetaald als gehuurd artikel wordt teruggebracht vóór de oorspronkelijke inlevertijd en -datum die in het contract staan vermeld.

Verzekering:
De huurder sluit zelf een schade en/of ongevallenverzekering die het gehuurde object dekt. Bij ophalen van het gehuurde object moet de huurder een bewijs van deze verzekering laten zien of bevestigen dat deze verzekering is afgesloten.

Beschadigde of verloren accessoires zijn niet meeverzekerd en vallen onder de verantwoordelijkheid van de huurder. Indien de huurder de batterij moet loskoppelen (in geval van nachtelijke overstay’s) is hij volledig en voor de volledige vervangingsprijs verantwoordelijk voor de batterij. Verhuurder is niet aansprakelijk voor geleden schade welke door toedoen van gehuurd object kunnen worden veroorzaakt.

Staat van gehuurd artikel
De huurder heeft product gecontroleerd en heeft begrepen dat product naar behoren werkt: remmen, banden. Tegelijkertijd bevestigt hij dat hij alle relevante documenten heeft ontvangen die op de huurovereenkomst als bestaande schade zijn aangemerkt.

Waar mag u rijden
De bestuurder mag op elektrische fietsen overal in en rond Amsterdam rijden. Er zijn overal fietspaden in en om Amsterdam. De huurder is niet bevoegd om op de autoroute of snelweg te rijden. Let op de suggestie geldende verkeersregels.

[gravityform id=”8″ title=”false” description=”false”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *