vrijdag, 03 januari 2020 / Published in
Als uw toestel zich binnen de garantieperiode bevindt en het defect valt binnen de garantievoorwaarden, dan wordt de reparatie kosteloos uitgevoerd. Als de garantieperiode is verlopen of het defect valt buiten de garantievoorwaarden, dan sturen wij u na het onderzoek een prijsopgave toe. Op dat moment kunt u ervoor kiezen om de kosten voor de
vrijdag, 03 januari 2020 / Published in
Uw toestel wordt ontvangen. De monteur gaat de gemelde problemen onderzoeken en proberen te reproduceren. Mochten de gemelde problemen niet kunnen worden gereproduceerd, dan nemen wij contact met u op voor aanvullende informatie. Bent u iets vergeten te melden? Laat het ons weten in een reactie op deze e-mail. Wij zullen de informatie dan aan
vrijdag, 03 januari 2020 / Published in
Selecteer de gewenste afhaaldatum en maak de opdracht definitief in je account. Verpak uw toestel degelijk en schokbestendig, schrijft je referentienummer duidelijk op de verpakking. Indien u de originele verpakking wenst te gebruiken, willen wij u adviseren om het ruitvormige label op de doos af te dekken met niet-transparante tape of folie. Mocht uw toestel
maandag, 09 december 2019 / Published in
In3 is de enige gespreid betaalmethode zonder rente of lening en BKR registratie. Je betaalt gespreid in drie termijnen binnen 60 dagen. De eerste termijn betaal je direct via iDEAL. De tweede termijn betaal je binnen 30 dagen en de derde termijn weer 30 dagen daarna.
maandag, 09 december 2019 / Published in
Voor elke termijnbetaling ontvang je een nieuwe betaallink per e-mail. Heb je deze niet ontvangen of ben je de e-mail verloren? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag.
donderdag, 12 september 2019 / Published in
Wanneer de batterij van je elektrische fiets leeg is kan je bij de meeste fietsen gewoon doorrijden, alleen zonder ondersteuning. Merken als Analog Motion, Klever en Coast Cycles hebben uitneembare batterijen.
donderdag, 12 september 2019 / Published in
Volgens EU wetgeving moet de stroomtoevoer naar de motoren van elektrische fietsen worden afgebroken wanneer de gebruiker de rem(men) indrukt. Dit is een veiligheidspreventie zodat de gebruiker niet wordt gelanceerd wanneer deze remt. Veel fabrikanten maken gebruik van sensoren die de positie van de rem of remkabel meten en bij een wijziging direct de motor
woensdag, 11 september 2019 / Published in
Leuk dat je een WATT fiets hebt gekocht. Fatdaddy is niet alleen verkoper maar ook reparateur voor WATT elektrische fietsen in Nederland. Onze winkel in Amsterdam is uitgerust met een complete werkplaats om jouw elektrische fiets direct een onderhoudsbeurt te kunnen geven. Wij repareren en verkopen momenteel de WATT Male, WATT Female en WATT Fixie.
woensdag, 11 september 2019 / Published in
Als je jouw telefoon inlevert voor reparatie in één van de reparatiebalie winkels, kun je deze binnen enkele dagen weer ophalen. We kunnen uiteraard ook jouw product met de post weer terugsturen, dat kun je aangeven bij het inleveren. In dat geval betaal je de verzendkosten voordat wij het product retourneren.
woensdag, 11 september 2019 / Published in
Heb je jouw product bij Fatdaddy gekocht? Dan behoud je de 1 jaar garantie. Heb je je product niet bij Fatdaddy gekocht? Dan vervalt je fabrieks- of aankoop garantie als je ‘m door ons laat repareren. Je krijgt van ons 12 maanden garantie op de reparatie en eventuele onderdelen die we gebruikt hebben.