dinsdag, 09 juli 2019 / Published in
Wij bieden verschillende aflever- en/of afhaalmogelijkheden, waar verschillende voorwaarden aan vastzitten. Om dit zo duidelijk mogelijk te maken hebben wij alle vragen onderverdeeld. Afleverdatum en/of bezorgdatumWij proberen uw bestelling af te leveren op de dag die op de website staat. Toch kan het soms voorkomen dat je bestelling niet op tijd wordt geleverd. Neem altijd
donderdag, 13 juni 2019 / Published in
Iets online kopen met Fatdaddy zou net zo eenvoudig moeten zijn als het oppikken in een van onze winkels. Wij verzenden alle producten rechtstreeks naar je, tegen een kleine vergoeding. Je kunt meerdere artikelen in één zending combineren, de prijs zal niet veranderen en is voor de totale verzendkosten, niet per artikel.
donderdag, 13 juni 2019 / Published in
Wij verzenden naar elk Europees land en een paar Amerikaanse locaties. Je kunt de geschatte levertijd voor bestellingen op de afrekenpagina bekijken. Alle accessoires worden binnen 48 uur verzonden. Wanneer je bestelling ons magazijn verlaat, ontvang je een e-mail met een track en trace code – je kunt dit gebruiken om de reis van je
donderdag, 13 juni 2019 / Published in
Dat kan zeker en is nog gratis ook! Selecteer gewoon “Ophalen in de Fatdaddy-winkel” bij het afrekenen en kies de geschiktste winkellocatie. Je ontvangt een e-mail zodra je bestelling klaar is om op te halen – vergeet niet om je ID mee te nemen, zodat we weten dat jij het bent.
donderdag, 13 juni 2019 / Published in
Als u geen track & trace-code hebt ontvangen, neemt u dan contact op met Fatdaddy support. Vermeld uw ordernummer, deze vind u terug bij uw bestellingen. Onze Gear Geeks zijn dagelijks beschikbaar van 09:00 tot 19:00 uur via email of chat.