zaterdag, 07 september 2019 / Published in
Na het verwijderen van je account zullen we je accountgegevens ook verwijderen. We hebben ons wel te houden aan enkele bewaarplichten, denk aan gegevens van bestellingen en administratie die daaraan gerelateerd is. Wij volgen hierin de voorgeschreven termijn vanuit de Belastingdienst of autoriteiten en zullen na deze termijn de betreffende stukken vernietigen.
zaterdag, 07 september 2019 / Published in
Jouw privacy is zeer belangrijk voor ons. Zo zullen we jouw gegevens enkel gebruiken voor de verwerking van je bestelling en nooit aan derden verstrekken. De enige uitzondering zou zijn als er door de autoriteiten met een vordering gegevens worden opgevraagd. Dit is tot op heden nog nooit voorgekomen gelukkig. Zelfs je factuur wordt om
zaterdag, 07 september 2019 / Published in
Fatdaddy B.V.Vijzelgracht 71017HM, Amsterdam Alle betalingen van geplaatste bestellingen verlopen via Mollie. Gegevens gerelateerd aan de bestelling zul je in de bevestiging terugvinden.
donderdag, 13 juni 2019 / Published in
Fatdaddy is de grootste winkel voor elektrische mobiliteit in Europa. Het idee voor ons bedrijf begon eind 2017 toen we, een groep vrienden, aan een Do It Yourself skateboard project begonnen. Hoewel wij een kleine onderneming zijn, hebben onze jarenlange ervaring en enthousiasme voor techniek en de tech-industrie ons in staat gesteld uiterst efficiënt te
donderdag, 13 juni 2019 / Published in
Onze winkels zijn gevestigd in Nederland, Denemarken en Kroatië. Bekijk alle adresgegevens op onze winkelpagina.
donderdag, 13 juni 2019 / Published in
Ja dat kan! Wil je iets proberen voordat je het koopt om er een beter gevoel voor te krijgen? Boek een proefrit in een van onze winkels door naar de productpagina te gaan en op ‘Een proefrit boeken’ te klikken en het formulier in te vullen.