×

Gear Geeks

Onze Gear Geeks zijn dagelijks beschikbaar van 09:00 tot 19:00 uur via email of chat.

Onze winkels

Amsterdam is open
Aarhus is open
Croatia is open

Fatdaddy is het officiële servicecenter van

Boosted Boards Reparaties

Evolve Skateboards Reparaties

Enertion Boards Reparaties

Check up en onderhoud voor je elektrische vervoersmiddel

Je wilt zo lang mogelijk van je aankoop blijven genieten. Preventief onderhoud is een sleutelelement in de levensduur van je eSkate of eBike. Producten die goed onderhouden zijn rijden ook veiliger.

Van ieder merk/product houden wij een history bij waardoor er preventief onderhouden kan worden.

Je eSkate en eBike worden gecontroleerd door professionals die exact weten wat zij doen. Standaard controleren wij op slijtage, spanning en de algemene conditie. Optioneel kunnen wij wielen, lagers, motoren, mounts en batterijen onderhouden.

Stap zorgeloos op je elektrische skateboard met de onderhoud en reparatieservice van Fatdaddy. Als jet het onderstaande formulier invult proberen wij je reparatie zo snel mogelijk uit te voeren zodat je snel weer op pad kan.

Als de reparatie onder garantie valt kan je er ook voor vragen of de fabrikant contact met ons opneemt, wij zullen dan alles regelen.

e-bike reparatie en onderhoud in Nederland

eBike reparatie Amsterdam

Je eBike krijgt redelijk wat te verduren. Van kouden nachten tot lange ritten, ze doet het allemaal. Maar als je lang wilt blijven genieten van je elektrische fiets moet je deze wel goed onderhouden. Speciaal daarvoor heeft Fatdaddy een speciaal team getraind die je eBike altijd in super conditie houdt. Wij controleren op veel voorkomende mankementen en geven je daarna een advies. Mocht er wat gedaan moeten worden dan kunnen wij dit ook direct voor je doen.

Wil je dat wij je elektrische fiets onderhouden? Neem dan contact met ons op, wij plannen samen een moment in waarbij je de fiets kan afleveren of dat wij hem komen ophalen. Een controle kost €49 en controleert op de meest voorkomende problemen. Mocht je willen dat wij nog ergens anders naar kijken dan kan dat natuurlijk ook.

TOP