THE BEGINNING
Het idee voor ons bedrijf begon in 2017 toen overal in New York elektrische skateboard verhuur-toko’s opdoken. Terwijl de lokale bewoners aarzelde om een ​​elektrisch skateboard te gebruiken, begonnen toeristen ze te gebruiken voor sightseeing door de prachtige stad Terwijl elke rijder met een grote glimlach op zijn gezicht terugkeerde van de onbeschrijflijke leuke rit die het gevolg is van het rijden op een elektrisch skateboard, dachten de meesten niet dat ze praktisch waren voor woon-werkverkeer vanwege hun omvang, complexiteit en prijskaartje.

THE DESIGNS
Onze elektrische skateboard ontwerpen zijn geïnspireerd door moderne stedelijke mensen. Naast hun schoonheid genieten mensen ook van de functionele voordelen van hun ontwerpen – lichtgewicht, efficiënt, onderhoudsvrij, super leuk.

We hebben hard gewerkt om unieke elektrische skateboard te ontwerpen en te bouwen die zich losmaken van traditionele e-boards en dezelfde stijl en functie gebruiken als stadsvervoer. Onze boards zijn niet alleen praktisch en duurzaam voor dagelijks woon-werkverkeer, maar ook extreem plezierig om te rijden.

THE COMPANY
Net als veel andere bedrijven zijn we ons bedrijf begonnen in onze eigen garage. We wilden een goedkoop en kwalitatief hoogstaand e-board produceren en kunnen dat doen door onze boards in Europa te ontwerpen en te assembleren. Hoewel we een kleine productie hebben, heeft onze jarenlange ervaring in de technische industrie ons in staat gesteld uiterst efficiënt te werken om de kosten voor onze klanten laag te houden.

THE COMMUNITY
Met een kantoor in het hart van Amsterdam, kunnen we deelnemen aan de geweldige energie van de stad. Bedrijven keren terug naar Amsterdam en de energie en het enthousiasme zijn voelbaar. We werken regelmatig samen met lokale organisaties en bedrijven in Noord-Holland die betrokken zijn bij Urban Entrepreneurship en die Amsterdam een betere plek maken.