Voeg Fatdaddy toe aan je winkel

Super leuk dat je geïnteresseerd bent in ons merk en onze producten. Fatdaddy staat bekend om haar goede service en klantgerichte aanpak.

Op dit moment zijn wij opzoek naar winkels die ruimte over hebben en graag een gedeelte van ons assortiment willen aanbieden.

Op dit moment is de samenwerking op basis van een franchise. Dat houdt in dat je tegen een vast bedrag per jaar gebruik mag maken van de Fatdaddy naam en onze slimme marketing tools en website’s.

Waarom franchise van Fatdaddy

Je hebt geen bakken met geld nodig:
De meeste artikelen hebben wij al ruim in voorraad in ons 1200m2 magazijn en kunnen wij dezelfde dag nog naar jouw winkel of de klant versturen. Zo kan je ook producten verkopen die net even te duur zijn om in je winkel te promoten.

Onze formule werkt (dat kunnen we dik aantonen):
Fatdaddy onderscheid zichzelf van al haar concurrenten door onze slimme marketing, snelle webshop en door simpelweg de klant op nummer 1 te zetten. Daarnaast voegen wij wekelijks nieuwe producten toe aan ons assortiment waardoor jij zelf geen onderzoek meer hoeft te doen.

Ondernemer in een dag:
Zodra je begint als Fatdaddy partner zorgen wij voor een vliegende start. Hierdoor ben je vrijwel direct verzekerd van verkopen online en in je winkel.

Geen voorraad nodig:
Je kan ervoor kiezen om een kleine voorraad in de winkel bij te houden of om alles door ons distributiecentrum te laten versturen naar de klant. Zo hoef je geen grote voorraad in te kopen en krijgt de klant zijn artikel de volgende dag geleverd als een cadeautje.

Wij doen al het werk:
Wij beheren je website, beantwoorden klantvragen, beheren de marketing en adverteren voor jou. Dat zit allemaal in je fee.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op via [email protected] of bel naar 0634387336. Samen bouwen we de perfecte samenwerking.