fbpx

Wat maakt Ionic Flux zo speciaal?

Ionic Flux is al jaren de beste lagerolie op de markt. Door de speciale nano-technologie en actieve moleculen is Ionic Flux in staat om je lagers te smeren, vuil uit je lagers te werken door het zelf-polijsten ook weert in de toekomst.

Verminder wrijving 

Ionic Flux is gemaakt om de wrijving in je lagers te verminderen. De moleculen in Ionic Flux gaan tussen de bewegende onderdelen zitten en zorgen ervoor dat het oppervlakte van de lagers minder snel slijten.

Verlaagt de temperatuur

Door minder wrijving binnen je lagers blijft de temperatuur ook lager waardoor je lagers minder snel slijten en het lager met minder weerstand blijft bewegen.

Gemaakt voor Nederlands weer

Ionic Flux is speciaal ontworpen voor het Nederlandse weer. Door de speciale samenstelling krijgen de lagers een klein beschermlaagje waardoor je met minder zorgen door regen en stoffig weer kan rijden.

Herstel oude lagers

Door de actieve moleculen in Ionic Flux herstel je gemakkelijk oude verroeste lagers. De nano-technologie kleeft vast aan het beschadigde oppervlakte waardoor deze weer als nieuw worden.

Ga sneller en verder

De combinatie van nano-technologie en actieve moleculen zorgen ervoor dat de lagers sneller en met minder weerstand bewegen. Dit zorgt er weer voor dat je zonder al teveel moeite in beweging komt, dat scheelt kracht van jou of de motor.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.