Ben je opzoek naar een (elektrische) fiets die direct opvalt, super robuust is en ook nog eens gemaakt voor 2 personen? De Doppio elektrische fiets is een oer-Nederlandse elektrische fiets die gemaakt is om de stad te worden gebruikt.

Wat direct opvalt op de Doppio ebike zijn de dikke banden van wel 10 centimeter dik, perfect om over straat over het gras te rijden.

De elektrische motor van 250W zorgt ervoor dat je zonder zweten aankomt op jouw bestemming, tot wel 25 kilometer per uur. De uitneembare accu heeft minimaal 672Wh waarmee je tot 50 kilometer ver kan rijden.

De Shimano versnellingen zorgen voor een lekkere rit op vlak wegdek of bergopwaarts, zelfs als de motor uitstaat. De motor bied standaard 5 verschillende standen welke je op verzoek van veranderen in 3 of 7 standen.

Doppio bied als een van de weinige fietsmerken hele toffe accessories aan waaronder toffe spiegels, een gekeurd slot voor ebikes, een handig tasje voor de oplader of spullen, een telefoonhouder of andere banden en zadels.

Het scherm is bied een uitgebreide weergave van de technische specificaties van de fiets. Zo zie je het gebruik, de actieradius en de snelheid. Daarnaast zie je het LED scherm een USB poort om je telefoon op te laden.

Om de Doppio te rijden heb je geen rijbewijs nodig en je mag deze elektrische fiets zonder helm op het fietspad rijden.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.