Cooper Bikes is de fietsafdeling van de Cooper Car Company, het bedrijf achter de originele Mini Cooper en F1-kampioenen in 1959 en 1960. Cooper eBikes is een merk dat is geïnspireerd door een persoon die weigerde de status-quo te accepteren en ervoor koos om dingen op zijn eigen manier te doen. Een merk dat synoniem werd voor revolutie en innovatie. Een merk dat voor de eeuwigste prestatie-engineering is veranderd. Een merk dat de status-quo veranderde door topkwaliteit binnen het bereik van de massa te brengen. Een merk wiens prestaties het tot een legende maakten.

John Cooper was de meest radicale autoingenieur in de racegeschiedenis. Hij was de eerste man die een raceauto met een motor op de achterwielen bouwde.

Het is deze erfenis van innovatie en technologie die bepaalt wat Cooper vandaag is. Cooper-technologie en -prestaties zijn niet gericht op auto's, maar op fietsen en e-bikes. Het concept is vergelijkbaar; gebruikt de beste, vooruitdenkende technologie en maakt deze beschikbaar om de ervaring voor de gebruiker te verbeteren.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.