Toont alle 2 resultaten

Elektrische Xiaomi steps

Ben je opzoek naar een perfecte step voor korte afstanden, licht en makkelijk in gebruik? Dan is de 1S van Xiaomi ideaal. Alles wat je nodig hebt in een compact en betaalbare elektrische step. Heb je meer power en bereik nodig? Dan ga je voor de Pro 2. De Xiaomi’s zijn perfect voor casual rijders van jong tot oud die gewoon een goed werkende elektrische step willen.

De Xiaomi stepjes zie je al veel rijden in het straatbeeld. Met goede reden ook! De elektrische steps van Xiaomi zijn voordelig geprijsd en een handige vervanger voor de ouderwetse vouwfiets. En dat is ook precies waarvoor Xiaomi deze steps uitbrengt, als een makkelijk en simpels vervoermiddel. Die je zo achterin de auto gooit of meeneemt in het openbaar vervoer. Fatdaddy is officieel partner van Xiaomi en levert altijd de laatste modellen.


Xiaomi M365 1S

De 1S is het instap model en lijkt het meeste op de succesvolle originele voorganger. Dus hebben ze weer 1 multifunctionele knop, met de hand bestuurbare gaspedaal en makkelijk opvouwbare design. Dit alles zorgt voor een geweldig fijne rij ervaring. Met een snelheid tot 25 km/h en maximaal bereik tot 25 km kan je zonder zorgen overal naartoe rijden.

Xiaomi M365 Pro 2

Het beste model op de markt van Xiaomi, en nog steeds betaalbaar. De afwerking is ook net wat strakker als andere e-steps in deze prijsklasse. Met een topsnelheid 25 km/h en een bereik tot 30-40km is de Pro 2 ideaal als je niet vaak wilt opladen.