“Heb je ooit het gevoel gehad dat een afstand te ver is om te lopen, maar te dichtbij om de fiets of zelfs de auto uit de garage te krijgen?”

Dezelfde vraag kwam voor Wim Ouboter op de weg van zijn appartement in Zürich naar zijn favoriete worstenkraam, de legendarische Sternengrill. Op zoek naar een praktisch transportmiddel voor de 1 kilometer lange microafstand starte de Zwitserse ondernemer Micro.

Micro is al jaren een succesvolle step fabrikant. En sinds kort heeft Micro een assortiment met elektrische opvouwbaar steps, ontwikkeld en ontworpen in Zwitserland. Je kunt ze herkennen aan hun unieke design met blauwe highlights. Door het lichte gewicht en compacte formaat zijn ze ideaal voor de laatste kilometers. En opgevouwen kan de Micro step makkelijk meegenomen worden in zowel auto, bus en trein. Met een Micro kun je met gemak reizen naar je bestemming.


Micro Condor ll

De Condor ll heeft met twee krachtige motors voldoende kracht om tot wel 15% stijle bergen op te rijden. En rijdt met snelheden tot wel 30 km/h. Met dank aan de vervangbare batterij kan je met de micro condor ll, langere afstanden afleggen zonder problemen zowel in de stad als off-road.

Micro Explore

De Explorer elektrische step is het perfecte voertuig om de laatste kilometers mee af te leggen. Met het wijde deck voor je voeten, inklapbare handvatten en vering voor en achter. De Explore biedt een fijne rijervaring met doordachte features die je niet bij elke e-step terugvind.

Micro Merlin

Het instapmodel genaamd Micro Merlin heeft een bereik tot 25 km met fantastisch rijcomfort. De grote wielen gecombineerd met voor en achterwiel vering. Zorgt voor een veilige rijervaring zelfs als de straat condities niet zo prettig zijn.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.