Het uit Breda afkomstige WATT mobility is er van overtuigd dat je alledaagse fiets tocht makkelijker en soepeler zou moeten kunnen. Met hun vintage frames en stevige bouw zijn ze perfect voor de stad.

In gebruiksgemak laat Watt dit ook echt zien met de grote accu die van 40 tot 70 kilometer mee kunnen. Kan je zonder zorgen je fiets pakken om je overal heen te brengen. Door de onzichtbare batterij valt het technische gedeelte van de fiets niet op en ziet men alleen het prachtige frame.

Veel van de ebikes die tegenwoordig worden gemaakt zijn saai, een grote accu achterop, saai stuur of grote logge middenmotor zie je helaas te vaak. WATT Fietsen zijn hip en ziet er trendy uit. Door de extra accessoires en leuke features zoals het opladen van je telefoon terwijl je fietst zijn wij trots dat wij mogen samenwerken met WATT Fietsen. We bieden dan ook met trots deze e-bikes aan. Wij willen de perfecte e-bike van WATT dan ook graag meer op de weg zien.

Binnenkort terug
1985,00
Binnenkort terug
1450,00
Binnenkort terug
1350,00
Binnenkort terug
1575,00
Binnenkort terug
1575,00
Binnenkort terug
1450,00

Waar je ook woont – waarom andere ervoor kozen elektrische fiets van WATT Fietsen bij ons te kopen?

Onze steeds groter wordende selectie
Coast Cycles, WATT Fietsen, Analog Motion en Klever– we hebben enkele van de beste merken elektrische fietsen direct uit voorraad leverbaar. Daarnaast hebben wij ook alle alle accessoires, brillen, kleding, packs, gereedschap en andere uitrusting die je nodig hebt om je WATT Fietsen elektrische fiets compleet te maken.

Bekijk onze volledige lijst van merken.

Alles uitproberen voordat je het koopt
Voordat je een elektrische fiets van WATT Fietsen koopt, kunt je bij ons in onze winkel alle elektrische fietsen testen en op je gemak vergelijken.
Boek een demo op de productpagina van WATT Fietsen.

Standaard bij ieder elektrische fiets van WATT Fietsen aankoop krijg je van ons:
1) Krijg geweldige kortingen op het moment van aankoop.
2) GRATIS controle – Een monteur controleert je elektrische fiets van WATT Fietsen geheel gratis.
Dit is direct een goed moment om vragen te stellen na je eerste paar uur rijden. €79 waarde.
3) Ondersteuning voor garantie-claims. Dingen gebeuren. We zullen er voor je zijn.

Financiering
Financiering is beschikbaar vanaf voor elke aankoop tussen €250 en €5.000. Elk elektrische fiets, elk merk, onderdelen, wielen, enz. – meer informatie over ons financieringsprogramma.

De beste elektrische fiets techneuten
Ons team van technici repareert niet alleen uw elektrische fiets van WATT Fietsen in ons servicecentrum, ze helpen u ook om het beste advies te krijgen voor het kopen van het elektrisch skateboard die aan jouw eisen voldoet.

Locatie, locatie, locatie
Al onze winkels bevinden zich op A ++ -locaties in Europa. We zijn 7 dagen per week geopend en soms buiten onze normale openingstijden om ervoor te zorgen dat u de juiste aankoop doet. Daarnaast zijn onze winkels community-hubs waar we proberen een dialoog aan te gaan met onze klanten en je echt proberen je deel te laten uitmaken van de Fatdaddy-familie.

Terugdienst
Een deel van elke aankoop gaat terug naar onze gemeenschap via sociale programma's, evenementen en andere belangenbehartiging.


WATT New York Fixie

Bij de Watt Fixie is weggehaald wat niet nodig is. Wat resulteert in een licht en minimaal frame. Hierdoor is het gebruik extreem vriendelijk en is kans dat iets kapot gaat verkleind. Toch heb je het plezier van een elektrische fiets die tot 25 km/h trap ondersteuning geeft.

WATT Boston

Met het typisch Nederlandse ontwerp is de Boston de ideale moderne fiets voor vrouwen. De trapondersteuning van 5 tot 25 km/h is het een gezondere oplossing en snellere optie dan een scooter en dankzij de compacte vorm kan je de fiets makkelijk overal kwijt.

WATT Montreal

TPerfect voor je dagelijkse fietstochtjes en fietsen door de stad. Met de elegant vormgeving en ingebouwde batterij was fietsen nog nooit zo makkelijk en fijn. De trapondersteuning geeft je een boost van 5 tot 25 km/h hierdoor ga je snel en verder zonder enige moeite.

WATT Brooklyn Chrome

De ultieme fiets van WATT is niet alleen geweldig mooi maar rijdt ook heerlijk. Wat de Brooklyn bijzonder maakt is het mooie ingebouwd display in het stuur, en de loopknop wat lopen met de Brooklyn Chrome super makkelijk en fijn maakt. Daarnaast is het aluminium frame een lust voor het oog.