Toont alle 3 resultaten

Verve elektrische fietsen kopen in Nederland

(+gratis rijklaar geleverd)

+
Uitverkocht

Verve Pantera Matte Green

2199,00

Waarom een Verve elektrische fiets bij Fatdaddy kopen?

Fatdaddy is de grootste webshop voor Verve elektrische fietsen / Fatbikes in Nederland, Belgie, Denemarken en Duitsland. Dit doen wij door alleen Verve fietsen te verkopen die wij op voorraad hebben en deze dan snel, gratis rijklaar te leveren.

Hoe wordt de Verve fiets geleverd?

Wij versturen de Verve elektrische fietsen vanuit onze eigen magazijnen waar deze volledig worden geassembleerd. Je hoeft alleen de fiets op te starten en kan meteen rijden. Mocht er iets mis zijn dan kunnen je ook snel helpen met problemen in een van onze service centra’s.

Verve fiets kopen met gespreid betalen

Liever de aankoop van je Verve spreiden over meerdere maanden? Dat kan met SprayPay – waar je de een laag maandbedrag betaald en tot wel 36 maanden gespreid kan betalen, je betaald met SprayPay een rentepercentage. Liever geen rente kies dan voor IN3 tijdens je checkout. Met IN3 betaal je jouw Verve in 3 losse betalingen gespreid over 3 maanden, over IN3 betaal je geen rente.

Verve zakelijk of prive leasen

Het is ook mogelijk om je Verve zakelijk of prive te leasen inclusief onderhoud en verzekering. Je betaald dan een laag maandbedrag waarbij wij ervoor zorgen dat je altijd door kan blijven rijden incl verzekering. Deze optie is heel aantrekkelijk als je de fiets dagelijks gebruikt en zeker wilt zijn van het beste onderhoud en niet stil wilt komen te staan.