Toont alle 11 resultaten

Koop Ruff Cycles elektrische fatbikes

De mooiste elektrische fatbikes van het merk Ruff Cycles, gratis thuis of op het werk geleverd.

Je Ruff Cycles wordt gratis rijklaar thuis of op het werk geleverd met een volle accu en uitgebreide controle. Dit doen wij met onze eigen bezorgbussen in Nederland, Belgie, Luxemburg en Duitsland.

Service en garantie voor Ruff Cycles

Ons team van technici repareert niet alleen je Ruff Cycles fiets in een van onze servicecentrums, ze helpen je ook om het beste advies te krijgen voor het kopen van het elektrische fiets die aan jouw eisen voldoet.

Ruff Cycles uitproberen

Weet je niet zeker welke elektrische fatbike voor jou geschikt is? In onze winkels kan je altijd geheel vrijblijvend proefrijden. Maar ook direct de fiets aankopen en vaak ook al meenemen.

Mag een Ruff Cycles op het fietspad?

Jazeker, de stoere fatbikes van Ruff Cycles zijn gewoon elektrische fietsen in een ander jasje en met meer functionaliteiten dan de meeste merken. (Bijna) alle elektrische fatbikes gaan 25 km/h.

Waaraan herken je een Ruff Cycles?

Als eerste vallen natuurlijk de dikke banden op, maar als je goed kijkt zijn de meeste Ruff Cycles uitgerust met tientallen extra functies die de meeste elektrische fietsen niet hebben. Wat ook direct opvalt is het stoere uiterlijk met ruig frame en relaxte zithouding. Daarnaast zijn de meeste fatbikes geschikt voor 2 personen of kunnen extra bagage (cargo) meenemen.

Rijdt moeiteloos 25km p/u

Met alle fietsen van Ruff Cycles rijdt je moeiteloos 25 km per uur rijden. De trapondersteuning heeft meerdere standen, en in de zwaarste stand hoef je nauwelijks moeite te doen om de topsnelheid te halen. Mocht je in die stand toch wat moeite doen dan zul je merken dat je ook eenvoudig boven de 25 kilometer per uur uit kunt komen.