Toont alle 2 resultaten

Bikkel ebikes kopen bij Fatdaddy

Oorspronkelijke prijs was: €3199,00.Huidige prijs is: €3099,00.
Oorspronkelijke prijs was: €3599,00.Huidige prijs is: €3399,00.

Waarom een Bikkel elektrische fiets bij Fatdaddy kopen?

Fatdaddy is de grootste webshop voor Bikkel elektrische fietsen in Nederland, Belgie, Denemarken en Duitsland. Dit doen wij door alleen Bikkel fietsen te verkopen die wij op voorraad hebben en deze dan snel, zo goed als rijklaar te leveren – natuurlijk volledig gratis!

Hoe wordt de Bikkel fiets geleverd?

Wij verzenden Bikkel elektrische fietsen vanuit onze eigen magazijnen waar deze voor 90% worden geassembleerd. Je hoeft alleen het stuur recht te zetten en kan meteen rijden. Mocht er iets mis zijn dan kunnen je ook snel helpen met problemen in een van onze winkels en werkplaatsen.

Bikkel fiets kopen met gespreid betalen

Liever de aankoop van je elektrische spreiden over meerdere maanden? Dat kan met SprayPay – waar je de een laag maandbedrag betaald en tot wel 36 maanden gespreid kan betalen, je betaald met SprayPay een rentepercentage. Liever geen rente kies dan voor IN3 tijdens je checkout. Met IN3 betaal je jouw Bikkel in 3 losse betalingen gespreid over 3 maanden, over IN3 betaal je geen rente.

Bikkel zakelijk of prive leasen

Het is ook mogelijk om je Bikkel zakelijk of prive te leasen vial onze lease partner Leasemax. Je betaald dan een laag maandbedrag waarbij en heeft de aanschaf van de Bikkel fiets geen grote impact op je bankrekening.